Nexus E-Sportsklubb for de yngre

Her på Nexus har vi et ønske om å fremme e-sport, særlig blant de yngre. I denne anledning har vi skapt vår nye e-sportsklubb for bedre å utnytte våre resurser konstruktivt. Dersom spill blir lagt opp på en mer strukturert måte, med lagmedlemmer og opplæring, blir det en verdifull fritidsaktivitet som støtter opp imot sosialliv, konkurranseinstinkt og lagånd.

E-Sportstrening

Enten du allerede vet hva du vil spille eller vil prøve ut noe nytt, så ordner vi det. Vi er først og fremst en treningklubb på det sosiale nivået, men dersom våre medlemmer utmerker seg og har lyst til å gå inn i det kompetitive miljøet, så legger vi gjerne til rette for det.

Under trening fokuserer vi på lagspill og jobber oppimot samarbeid spillere imellom avhengig av hvilke spill våre medlemmer helst vil spille.

Spilltilbud:

Forskjellige spill gir forskjellige resultater og gleder. Vi har satt opp et lite knippe spill som vi personlig er komfortable med, men er åpne for å trene unge i andre spill dersom det er interesse nok for det.

Våre spill:

• League of Legends – Et strategisk lagspill passende for 5 spillere på hvert lag.
  • Battlerite – Et arena-spill, best for 2 mot 2 eller 3 mot 3. Raske kamper med høy koordinasjon.
  • Smite – Et strategisk lagspill for 5 spillere på hvert lag.
  • Overwatch – Et arena-spill der man spiller forskjellige helter, 6 mot 6 spillere.
  • Fortnite – Et “Battle-royale” arena-spill. Her spiller man enten alene eller på lag av maks 4.
  • Rocket League – Best beskrevet som fotball med biler som har rakettmotor. Opp til 3 spillere på hvert lag.

Medlemskontingent

Nexus E-Sportsklubb
  • Trening på Nexus en dag i uken, klokken 18.00 – 20.00
  • Instruksjon, oppsyn og veiledning av oss innenfor e-sport og spill
  • Utstyr for å spille mens man er på trening; PC, headsett, kontrollere, tastatur og datamus
  • Mat før eller etter trening med 20% rabatt, om ønskelig
  • Kr 499,- per måned
  • Medlemskapet fornyes automatisk hver måned, men kan avsluttes når som helst
  • Man kan være medlem på både torsdager og søndager, om ønskelig
  • Aldersgrense: Under 14 år

Onsdag-torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-00:00
Lørdag 14:00-00:00
Søndag: 14:00-21:00

Følg oss gjerne på sosiale medier!

Onsdag-torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-00:00